Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Mircea Luminita
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 4 pareri
Supliment alimentar Regalen
115 lei
Brand
LIGNUM VITAE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Regalen este un preparat, obtinut dupa cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, homeopatie, si cristaloterapie. Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei hepatice. Ficatul este organul cel mai important pentru detoxifierea organismului iar organul sau pereche este vezica biliara.

Problemele nerezolvate pot sa induca, in scurt timp, dificultati ale bilei si invers. Ficatul filtreaza sangele de toxine, controleaza nivelul de zahar in sange, transforma carbohidratii, albuminele, grasimile si produce enzime pentru bila care este necesara pentru prelucrarea grasimilor in intestin. Ficatul impreuna cu vezica biliara sunt doi gardieni care pazesc curatenia organismul nostru. Supraalimentatia, continutul mare de produsi de origine animala, zaharuri rafinate, produse cu aditivi alimentari (margarina, sucuri "naturale”, etc) duc la o alterare a digestiei si la modificarea florei intestinale cu cresterea microorganismelor si aparitia proceselor crescute de fermentatie. Acestea prin modificarea conditiilor determina inmultirea germenilor patogeni sau a ciupercilor. Tulburand digestia se impiedica absortia corespunzatoare a vitaminelor si mineralelor, creandu-se stari carentiale (anemie, deficit de Ca etc.).

Prin indepartarea cauzelor si sprijinirea functionarii normale a organelor obtinem o regenerare maxima a organismului. Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei.

Recomandari:
Afectiuni ale ficatului,  hepatite virale si toxice, ciroze, litiaza, lipsa de pofta de mancare, tulburari de digestie si absortie, afectiuni ale cailor biliare dischinezii, litiaza, afectiuni  intestinale, disbioze parazitoze, meteorism intestinal, reduce nivelului colesterolului, si stimulaza imunitatea, in alergii si eczeme, pete pigmentare cutanate, psoriasis (in combinatie cu Renol si Korolen), obezitate, stari de epuizare generala, diabet (in combinatie cu Fytomineral).

Mod de administrare:
Inainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
In situatia in care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Copii sub 6 ani: 1-2 pic. De 1-2 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa sau dupa masa.
Adulti si copii peste 6 ani: 3-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa sau dupa masa Picaturile se  dizolva in putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
In cazul bolilor cronice grave, se recomanda la inceput o doza mai scazuta cu crestere progresiva pana la doza maxima. Dupa 3 saptamani de utilizare se face pauza o saptamana, dupa care se reia tratamentul.

Precautii in administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. In situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. In timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.
Reactii adverse: Nu s-au semnalat
Din Gura in Gura