Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Mircea Luminita
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 4 pareri
Absorbante Lady Anion
12 lei
Brand
ANION CARE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Noi, femeile, trebuie sa constientizam cat de importanta este sanatatea noastra intima si sa nu subestimam sanatatea noastra vaginala si sexuala. Exista diverse cauze care pot influenta bunastarea noastra intima:

Igiena neadecvata, folosirea de lenjerie intima sintetica si articole stramte contribuie la cresterea pH-ului si transpiratie abundenta.
Folosirea de tampoane fara a fi schimbate o perioada lunga de timp contribuie la dezvoltarea de germeni care produc miros urat.
Folosirea de absorbante impermeabile care nu lasa pielea sa respire.
Majoritatea produselor comune contin elemente toxice precum dioxina, poliacrilat si vascoza, deoarece folosesc plastic si hartie reciclata, inalbita cu clor. Consumul acestor produse, nu doar dauneaza mediului inconjurator, dar este foarte periculos pentru corpul nostru, daca ne gandim la numarul de absorbante folosite de-a lungul timpului

Datorita folosirii absorbantelor si tampoanelor comune pot aparea iritatii vaginale, infectii, printre alte boli ginecologice.

Prin urmare, trebuie sa actionam in consecinta si sa alegem sa ne protejam sanatatea intima cu absorbante de bumbac si materii prime naturale precum absorbantele premium AnionCare care sunt fabricate din materiale nereciclate si sterile.

De ce sa folosim absorbantele Premium AnionCare in loc de cele comune?

Merita sa folosim absorbantele AnionCare deoarece sunt absorbante naturale ce au banda de turmalina cu emisie de anioni si raze infrarosii care calmeaza, stimuleaza si detoxifica corpul. De asemenea, pe langa faptul ca regleaza gradul de vascozitate al sangelui, impiedica formarea de bacterii pe intreaba suprafata a absorbantului. Banda de turmalina protejeaza zona intima de infectii si regleaza pH-ul, care este usor iesit din parametrii normali.

Absorbantele premium AnionCare sunt ambalate individual, in mediu steril iar pachetul este din folie alimentara, resigilabil, pentru a pastra un mediu sigur si dupa desfacerea pachetului.

Polimerul superabsorbant face ca absorbantele AnionCare sa fie nu doar confortabile, dar si foarte eficiente.

Datorita faptului ca aceste absorbante sunt alcatuite doar din materiale naturale sunt capabile sa asigure o foarte buna protectie, sa regleze pH-ul vaginal, sa elimine bacteriile si sa previna eventualele afectiuni precum iritatii, inflamatii sau infectii ale tractului urinar.

Absorbantele AnionCare se prezinta in 6 variante, astfel incat noi, femeile, sa fim protejate pe parcursul intregii zile.

Pantiliner
Absorbante zilnice care folosesc in afara menstruatiei (1 picatura). Acestea ofera prospetimea de care avem nevoie zi de zi. Bumbacul steril de pe suprafata absorbantului elimina umezeala si caldura. Aceste absorbante sunt foarte confortabile. Ele pot fi folosite ca metoda protectie si preventie impotriva infectiilor vaginale si urinare, incepand cu varsta pubertatii.

DayUse
Absorbante de zi cu putere de absorbtie medie (3 picaturi). Sunt indicate adolescentelor si femeilor cu flux menstrual normal (in primele zile, cand fluxul este mai puternic). Bumbacul steril de pe suprafata absorbantului elimina umezeala si caldura, oferind confort in perioada menstruatiei.

SportPad
Aceste absorbante (4 picaturi, scurte) sunt utile femeilor foarte active, dar si femeilor care au nascut si la care poate sa apara incontinenta urinara. De asemenea, acestea elimina umezeala si caldura si asigura un confort maxim. Aceste absorbante pot fi folosite zilnic ca masura de protectie contra infectiilor vaginale si urinare.

Nightuse
Absorbantele AnionCare Nightuse (4 picaturi) ofera protectie si confort in primele nopti ale menstruatiei. Datorita puterii de absorbtie de patru picaturi sunt recomandate adolescentelor si femeilor cu flux menstrual normal.

Dayliner
Absorbantele AnionCare Dayliner sunt absorbante de zi cu o putere de absorbtie medie (2 picaturi). Sunt recomandate adolescentelor si femeilor ce au un flux usor pe toata durata menstruatiei sau in zilele de final, cand fluxul este mai redus.

Maxi use
Absorbantele AnionCare Maxiuse sunt recomandate femeilor cu flux menstrual foarte puternic. Au o putere de absorbtie de 5 picaturi si dimensiuni marite pentru protectie maxima. De asemenea, sunt foarte bune pentru femeile aflate in premenopauza si pentru cele cu fibrom uterin, care au un flux menstrual puternic.
Din Gura in Gura