Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Mircea Luminita
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 4 pareri
Supliment alimentar pentru imunitate Vironal
115 lei
Brand
LIGNUM VITAE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vironalul prin substantele active de origine vegetala si mineralele pe care le contine este un puternic imunostimulator. El actioneaza asupra meridianelor plamani, splina, trei focare, intestin gros si subtire. Vironal este eficient fata de peste 200 tipuri de virusuri, beta hemolitic, stafilococi, pneumococ, avand efect sinergic cu antibioticele, dar neutralizand efectul secundar negativ al acestora asupra organismului.

Vironalul actionind pe meridianul plaminilor activeaza si diferite componente imune din tesutul limfoid asociat mucoaselor, printre care celulele M, celulele dendritice, macrofagele si limfocitele amplificind raspunsurile apararii imune, in special printr-o crestere a activitatii si mobilitatii macrofagelor alveolare si a cresterii secretiei de Ig-A secretor. Aceste imunoglobuline secretoare, mai ales Ig-A, sunt produse si migreaza catre tesutul limfoid asociat bronhiilor. Ele neutralizeaza si aglutineaza microorganismele si amplifica reactiile de aparare nespecifica.

La nivelul splinei si al intestinului si al intestinului gros Vironal reda vitalitatea organismului, are actiune purificatoare si detoxifianta, ajutand organismul sa elimine toxinele care blocheaza sistemul imunitar si care favorizeaza inflamatia, constipatia cronica sau tumorile la acest nivel.

Vironalul ramine o abordare profilactica, ce poate preveni infectiile respiratorii din perioada copilariei, superioritatea sa constind in faptul ca este un preparat imunostimulator natural. Totodata scade semnificativ numarul si severitatea episoadelor respiratorii acute, reduce consumul de antibiotice impiedicand aparitia rezistentei bacteriene.

Recomandari:
Viroze respiratorii, sinuzite, gripa, stari febrile pneumonie, infectie hepatica, constipatie cronica, disibioze intestinale, paraziti intestinali (asociat cu Regalen), imunostimulator in caz de infectii cronice respiratorii sau digestive, regenerarea epidermei in infectii ale pielii (micoze, furunculi, etc.). Se poate asocia cu tratamentele antibiotice, eliminind efectele adverse ale acestuia.

Mod de administrare:
Inainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeaza compozitia iar eficienta preparatului este mai mare.
In situatia in care nu se face o recomandare medicala se poate administra:
Copii sub 6 ani: 1-4 pic. De 1-3ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa sau dupa masa.
Adulti si copii peste 6 ani: 4-9 pic. 1-3 pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa sau dupa masa. Picaturile se  dizolva in putina apa. Pe perioada tratamentului se mareste aportul de lichide.
In cazul bolilor cronice grave, se recomanda la inceput o doza mai scazuta cu crestere progresiva pana la doza maxima. Dupa 3 saptamani de utilizare se face pauza o saptamana, dupa care se reia tratamentul.

Precautii in administrare:
Pe perioada tratamentului se va evita consumul de cafea, alcool si produse pe baza de menta care inhiba eficienta produsului. In situatii de supradozare pot aparea migrene, ameteli, diaree, stari de voma. In timpul sarcinii si pe perioada de alaptare nu se administreaza.
Reactii adverse: Nu s-au semnalat
Din Gura in Gura