Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pfa Mircea Luminita
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 4 pareri
Supliment alimentar pentru atac panica Rescue Remedy 20 ml
48 lei
Brand
BACH FOUNDATION
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Supliment alimentar pentru atac panica Rescue Remedy 20 ml

Amestecul floral Original Bac - in sticluta traditionala cu picurator.
Utilizat frecvent in situatii nelinistitoare emotional, cum ar fi provocarile de zi cu zi sau de calatoriile cu avionul.
Remediu de exceptie in atacuri de panica,soc emotional sau traumatic.

Ce este Rescue Remedy?
Rescue Remedy (Remediul Salvator) este poate cel mai cunoscut si folosit dintre toate remediile florale Bach.
Nu este un remediu preparat dintr-o singura planta, ci o combinatie din 5 remedii florale: Rock Rose, Cherry Plum, Clematis, Impatiens si Star of Bethlehem.
Aceasta combinatie a fost stabilita de Dr Edward. Bach, ca fiind foarte eficienta pentru echilibrare emotionala in situatii de urgenta si de criza.

Cand se foloseste Rescue Remedy?
Rescue Remedy se poate folosi in cele mai variate situatii: stari de panica, stress, tulburare emotionala provocata de accidente sau pierderi neasteptate.
Rescue Remedy nu inlocuieste tratamentul medical de urgenta, atunci cand acesta se impune, dar poate fi un ajutor pretios, motiv pentru care se recomanda includerea lui in toate trusele de prim ajutor. Are efect relaxant in situatii cu o componenta de stress accentuata cum ar fi examene, vizita la dentist, calatorie cu avionul etc.

Stress-ul conduce la o serie de afectiuni, cauzand 50-75% din imbolnaviri: hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare, migrene, obezitate, alergii, astm, diabet, tulburari digestive, cresterea colesterolului. Din acest motiv, echilibrarea pe plan emotional este benefica pentru sanatatea intregului organism.
Daca o persoana este nevoita sa lucreze in conditii de stress puternic, poate apela atunci cand are nevoie la Rescue Remedy pentru un efect de relaxare.

Cum se administreaza?
In situatii de urgenta se iau cate 4 picaturi diluate in putina apa, ceai, suc. La nevoie se pot pune direct din sticluta care contine esenta, 4 picaturi sub limba. Se poate repeta administrarea pana la echilibrarea emotionala.

De asemenea Rescue Remedy se poate aplica si pe punctele de puls, cum ar fi tample, incheieturile mainilor, in spatele urechilor. Rescue Remedy poate fi de mare ajutor in situatii de urgenta si de panica. Rescue Remedy este un produs natural, lipsit de toxicitate, care nu creaza dependenta si nu interactioneaza cu alte medicamente sau tratamente.

Se poate prescrie la orice varsta, atat persoanelor adulte, cat si copiilor (formula in glicerina vegetala), iar administrarea se poate face inclusiv in timpul sarcinii si alaptarii.
Din Gura in Gura